Tomter

TOMTER MED PROJEKT TILL SALU   

 

Gränsande till vacker hagmark och Järavallens naturreservat och med möjlighet till stallplats för häst, erbjuder vi nu - för fastighetsägarens räkning - två tomter à ca 1000 m2. Förhandsbesked finns.

 

2 TOMTER, avstyckningar från HOFTERUP 8:25    

 

adress: SKÖNADALVÄGEN 47, HOFTERUP

 

Går du i hustankar och har en bestämd vision?

 

Letar du efter någonting som är unikt och annorlunda, och som lever upp till vad du vill ha och behöver, och som samtidigt är miljövänligt, ekologiskt byggt hela vägen nerifrån och upp?

 

Vill du att ditt hus ska visa vem du är, vill du bo i ditt drömhus, och njuta av god komfort för en rimlig boendekostnad?

 

   -  Då kan detta vara någonting för dig:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt Beskrivning

 

"Vi kommer att skräddarsy huset efter dig och dina behov.
Detta innebär att det kommer passa dig perfekt, och kanske även bli bättre än förväntat.

 

 

Detta kan vi se på förhand: Huset kan designas för att ge mycket utrymme och en fantastisk utsikt över landskapet i väster, med skogen längs med ängarna. Det skulle skärma av Skönadalsvägen på ett effektivt sätt och på så sätt skapas en trivsam utomhusmiljö i nära förbindelse med insidan av huset. De uppväxta tallarna ger ett naturligt solskydd på tomten och skänker en stillsam atmosfär.

 

Vi kan även se att omgivningen är idealiskt för en utbyggnad av en vinterträdgård. Det erbjuder ett extra utrymme inomhus med medelhavsklimat. Ett sådant växthus hjälper inomhusklimatet en stor del av året, både med uppvärmning och kyla. Vi tror att arkitekturen noggrant bör studera gränsen mellan in- och utsidan och utveckla lösningar för detta. Det är kanske den mest intressanta delen av huset - gränsen till den yttre världen.

 

 

Eftersom platsen är en lugn och fridfull lantlig miljö skuggad av tallar, så kommer det naturligtvis att påverka utformningen av huset. Det är däremot inte uppenbart om huset ska ha ett väldigt högteknologiskt eller ett lågteknologiskt utseende, om träd ska få växa genom huset, om huset ska vara stillsamt och smälta in med naturen eller om det ska stå ut som ett vitt skinande slott i skogen. Det återstår att upptäckas."

 ---- Jens Svefors, Arkitekt, Svefors Arkitekter AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter vi har designat en byggnad för dina aspirationer och behov på plats, så kommer vi kontakta en byggare åt dig.
Vi föreslår att du sen låter oss stötta dig genom byggprocessen, och sköta alla detaljer så att huset blir byggt enligt kontrakten, dokumenten och så som du vill ha det. 

Även efter att du fått nyckeln i hanen så vill vi kontrollera så att funktionerna av de olika tekniska system som finns i byggnaden är som de ska. 

 

Vad gör ditt hem till ett Grönt eller Hälsosamt Hem? 

Panoramavy

N.B: The site is of course due building regulations. Approval of placing a house to a certain height and volume intent for housing, has been granted by the authorities (förhandsbesked - preparatory permit). eventually building permit will be approved on an eventual design, and is of course subject to swedish jurisdiction in many ways not yet tested for the site. Our intention is to offer the qualities and issues addressed above, but the permission to build a certain architectural design on site can only be verified at a later stage.

Belägenhet i regionen

 

Hofterup är beläget mitt i öresundsregionen, man når Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamns flygplats inom 20 - 45 min.